Preguntes freq√ľents

Quants podem anar en un vaixell?

Depèn del tipus de vaixell i de l'excursió. En tots els viatges s'especifica el nombre màxim de persones i les places que queden lliures per a cada dia. Si sou un grup ampli, contacta amb nosaltres i et dissenyarem un viatge a la carta.

En totes les excursions es dóna de menjar?

En la majoria de les excursions s'ofereix menjar a bord dels vaixells que va inclosa en el preu del bitllet. En tots aquests casos es tracta de peix realment fresc i agafat durant l'excursió, per la qual cosa no podem assegurar que sigui estrictament el mateix que figura en l'oferta. Algunes embarcacions o en determinades excursions no s'ofereix servei de menjar. En totes les excursions s'informa si s'inclou i les característiques del mateix. Si voleu alguna cosa especial, contacta amb nosaltres i et dissenyarem el menú que desitgis.

Puc dur begudes?

Pots portar qualsevol tipus de begudes a les excursions, excepte les alcohòliques. En totes les excursions es proporciona aigua de manera gratuïta. En la majoria de les excursions, i en totes aquelles que inclou un menú mariner o menjar, el patró del vaixell podrà vendre als passatgers begudes alcohòliques (cerveses, vi o xampany), que no van incloses en el preu del bitllet.

Em poden traslladar de l'hotel al vaixell i recollir-me?

Pescaturisme té un acord amb la companyia de taxi Radio Taxi que opera a tot Mallorca. Aquest servei, que s'ofereix als clients, és independent de la contractació de l'excursió i no va inclòs en el bitllet. Et facilitem el contacte telefònic (971 20 12 12) i t'aconsellem que et posis en contacte amb la suficient antelació amb ells per poder arribar a temps a l'embarcament. Aparcament gratuït a Palma dins del Port de Pescadors, al costat dels vaixells pesquers.

√Čs v√†lid mostrar el bitllet a la meva tablet o tel√®fon sense haver de imprimir-ho?

Un dels principals valors de Pescaturisme és el respecte i la protecció del medi ambient. Per aquesta raó, no cal imprimir el bitllet. N'hi ha prou amb que se li mostri al patró de l'embarcació la confirmació de la compra de l'excursió.

Em tornen els diners si s'anul·la l'excursió?

En el cas que s'anul·li l'excursió abans de l'embarcament per qüestions meteorològiques, s'avisarà per correu electrònic i se't reemborsarà automàticament l'import del bitllet. No obstant això, la no presentació en el lloc, data i hora convinguda en el bitllet no donarà dret a devolució de cap classe. Recorda que és una activitat de pesca que està subjecta a uns horaris molt estrictes i els vaixells no poden esperar.

Puc demanar que el vaixell torni sense haver acabat l'excursió?

El desenvolupament de l'activitat pot modificar-se per causes meteorològiques o de seguretat a criteri del patró. En circumstàncies normals, l'embarcació no pot tornar a port fins a la conclusió de l'excursió. Recorda que la seva activitat principal és la pesca, que està subjecta a uns horaris establerts.

I si em marejo?

T'aconsellem que prenguis alguna pastilla contra el mareig abans d'embarcar. En el cas que en algun moment et maregis, la tripulació farà tot el possible perquè l'excursió se't faci el més suportable possible. En alguns casos si és possible variaran el rumb per navegar per una zona més tranquil·la i protegida del vent. El que desitgem tots és que gaudeixis d'aquesta experiència.

Quina roba he de dur?

Hauries de dur roba adequada i còmoda per passar una jornada al mar, especialment en algunes de les excursions. Es recomana calçat de sola de goma que agafi tot el peu, gorra amb visera o barret. No oblidis el banyador si l'excursió inclou una capbussada a les cristal·lines aigües de Mallorca. En determinades èpoques de l'any i en funció de les condicions meteorològiques també és aconsellable portar una muda de roba i almanco una peça d'abric impermeable.

Si soc menor d'edat, puc anar tot sol?

Si ets menor d'edat, has de comptar amb la corresponent autorització o bé estar acompanyat per una persona responsable (pare, mare o tutor/a legal)

I si necessito assistència especial?

Si tens mobilitat reduïda, disminucions físiques, psicològiques, sensorials o requereixes qualsevol tipus d'assistència especial, t'aconsellem que contactis amb nosaltres abans de treure el bitllet. Estudiarem el teu cas en particular per tal d'analitzar si l'activitat que vols realitzar s'ajusta a les teves circumstàncies, comprometent-nos a fer tot el possible per oferir-te la millor solució i que puguis gaudir plenament de les nostres excursions.

I si desitjo..?

Volem que aquesta sigui una experiència inoblidable. Comenta els teus desitjos al patró. Algunes excursions poden modificar-se una vegada embarcats a petició teva (allargar el bany, visitar una altra platja, menú especial ...), sempre que no suposi un cost afegit ni alteri la tasca de pesca si és un viatge d'aquest tipus. En tot cas, sempre pots arribar a un acord econòmic amb el patró del vaixell si els teus desitjos no estan inclosos en el contracte de l'excursió. Segur que farà tot el possible per complir els teus somnis.

Em cobreix alguna assegurança?

Totes les activitats en els vaixells compten amb una assegurança de responsabilitat civil, inclosa en el preu del bitllet.

I si el dubte que tinc no apareix aquí?

Pots posar-te en contacte amb nosaltres de moltes maneres. T'aconsellem que ho facis per telèfon (+34 622 347 389) sense cap cost o per correu electrònic (info@pescaturismemallorca.com), ja que és la forma més ràpida que et puguem contestar.

Aparcament gratis en alguns ports

En alguns ports podràs aparcar gratuïtament. S'indica en la informació de l'excursió.

Escriu-nos per Whatsapp Whatsapp
TrucarTrucar
Escriu-nosEmail