Premis de Pescaturisme

Fitur: Pescaturisme Premi Turisme Sostenible

Fitur: Pescaturisme Premi Turisme Responsable

Pescaturisme ha guanyat el premi a la millor iniciativa internacional en turisme responsable i sostenible de la Fira Internacional de Turisme  (Fitur) de 2018, entre 56 projectes de 13 països.

El premi, atorgat per Fitur, L'Institut Tecnològic Hoteler i la Fundació Intermundial, ha reconegut la iniciativa de Pescaturisme, per ser "un projecte amb un gran component educatiu i de respecte al mediambient que, a més, proposa una nova font d'ingressos per el sector de la pesca", mitjançant el desenvolupament i l'activació d'un turisme que aposta per unes pràctiques responsables amb el mediambient, l'economia i la societat local.

Més informació en el Blog de Pescaturisme

‚Äč


Balears: Pescaturisme Premi Millor Experiència Turística

Balears: Pescaturisme Premi Millor Experiència Turística

Pescaturisme ha guanyat el premi a la millor experiència turística de Balears de 2018 que concedeix el Govern de les Illes.

El Govern balear ha premiat a Pescaturisme per desenvolupar una nova experiència turística a Mallorca i Menorca, que "millora la qualitat de les experiències que s'ofereixen als turistes i suposa una oferta diferencial dinamitzadora de l'entorn". El premi destaca que Pescaturisme és una iniciativa que "emfatitza els trets que fan úniques les Illes Balears, milloren la seva imatge i valora la singularitat dels recursos patrimonials, culturals i naturals de l'arxipèlag, sota criteris de qualitat i sostenibilitat".

Més informació en el Blog de Pescaturisme

‚Äč‚Äč


Pescaturisme Mallorca guanya el premi Travel Hospitality 2021

Pescaturisme Mallorca guanya el premi Travel Hospitality 2021

The Travel & Hospitality Awards s'enorgulleix d'anunciar que Pescaturisme Mallorca ha estat guardonat en el seu programa 2021 European Travel Awards.

"Si bé aquest any ha estat el més difícil que hi hagi enfrontat la indústria de viatges, ens esforcem per reconèixer als qui mereixen elogis i promoure l'ardu treball de les empreses de viatges tenaços. Els destinataris dels premis Travel & Hospitality el 2021 van ser seleccionats escrupolosament en funció de l'agregació de ressenyes de múltiples fonts de tercers, entre 4.000 participants. Seleccionat per un panell d'experts que revisen els comentaris dels clients i comparen les instal·lacions de cada participant. els nostres guanyadors són aquells que poden demostrar la seva singularitat, qualitat de serveis i instal·lacions i nivells excepcionals d'atenció a client en una sèrie de categories".

https://thawards.com/pescaturismo-is-a-travel-hospitality-award-winner-for-2021


Eureka: Pescaturisme Premi Millor Iniciativa Emprenedora

Eureka: Pescaturisme Premi Millor Iniciativa Emprenedora

Pescaturisme és premi Eureka com a millor projecte empresarial i iniciativa emprenedora de 2015.

El premi empresarial es va produir quan el projecte era encara una idea i va ajudar a la seva cristal·lització. El camí emprès per Pescaturisme des d'aquesta data fins ara ha servit a l'Agència de desenvolupament local Palma Activa, que atorga els premis entre més d'un centenar d'iniciatives de Mallorca, per posar-ho d'exemple en cada edició i mostrar als emprenedors que les idees es poden convertir en realitat.